Trädfällning Kungälv


Trädfällning i Kungälv med omnejd

Vi utför trädfällning i Kungälv, allt från enstaka träd till större manuell avverkning. Ibland är träden svåra att fälla då det inte finns tillräckligt med plats, då fäller vi trädet genom så kallad sektionsfällning. Det är denna typ av trädfällning vi tycker om mest och har specialiserats oss för, vi tycker om utmaningar och hittills är det inget träd vi inte klarat av.
Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd med din trädfällning i Kungälv.

[su_column size=”1/1″]

Fällning av björk Arborist - Alm trädfällning

[/su_column]


Trädvård i Kungälv

Utöver trädfällning utför vi även trädvård, beskärning och kronsäkring i Kungälv. Vi beskär allt från fruktträd och häckar till stora gamla ekar, vi har rätt utrustning att utföra jobbet på ett effektivt och säkert sätt.
Vanliga beskärning åtgärder i Kungälv är kronhöjning, kronreducering och säkerhetsbeskärning av farliga skadade eller döda grenar. I offentliga miljöer där folk vistas större delen av dygnet är det extra viktigt att hålla koll på träden så dem är säkra att vistas kring.
Är det något du är osäker på kommer vi gärna ut och tittar på ditt träd i Kungälv, vare sig det gäller trädfällning eller beskärning.


Stubbfräsning i Kungälv

Har du en eller flera stubbar du vill bli av med så hjälper vi gärna till med stubbfräsning. Vi har en mycket effektiv och portabel maskin, vi kommer åt de flesta stubbar. Kostnadsfri offert för stubbfräsning i Kungälv.

Stubbfräsning - ek stubbe                                Stubbfräsning Kungälv


Sågverk & Snickeri i Kungälv

Efter trädfällning så kan vi antingen kapa upp trädet till ved eller så skivar vi upp stockarna till plank,vi föredrar det sistnämnda, speciellt om det är fina trädslag som ek eller alm. Ofta är det ett nödvändigt ont att ta ner sitt träd på tomten, då kan det vara extra tillfredsställande att kunna använda virket till exempelvis ett nytt golv i vardagsrummet eller kanske till ett nytt matbord.

Sågverket vi använder är portabelt och vi kan såga upp stocken där den ligger oavsett vart den är i Kungälv, med minimal inverkan på omgivningen. Vårat sågverk har kapacitet att skiva stockar upp till 1,40 m i diameter! Fantastisk möjlighet för er som har riktig grova stockar och som vill göra något av dom.
Du är med och kan bestämma vilka dimensioner du vill ha, ofta kan det vara att kunden har önskemål om dimensioner som inte finns tillgängliga i handeln.
Du kan använda RUT-avdraget.

Exempel på vad vi byggt åt kunder med deras egna träd:


trädfällning pris - offert